Programma
Persfoto 220322 154227

Mother Mother + Dead Pony

Mother Mother + Dead Pony

woensdag 7 december 2022

woensdag 7 december 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste en samengevoegde concert van 4 maart 2022. Tickets gekocht voor de twee concerten op de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De veelzijdige rockband Mother Mother uit Vancouver staat met hun The Inside Tour 2022 op 7 december 2022 in Paradiso. De carrière van de vijfkoppige formatie uit Canada nam het afgelopen jaar een bizarre wending: een aantal tracks van hun tweede studioalbum genaamd O My Heart uit 2008 waaronder Hayloft, Arms Tonite en Wrecking Ball werden ruim 13 jaar na de release enorm populair op TikTok. Hierdoor heeft Mother Mother binnen korte tijd een compleet nieuwe generatie fans aan zich gebonden. De band maakt vrolijke, expressieve en krachtige indie- en alternatieve rock, die bij vlagen doet denken aan de muziek van bands als Royal Blood tot Twenty One Pilots. In 2011 stonden ze al eens in Paradiso en we kijken er naar uit om Mother Mother in 2022 opnieuw te mogen verwelkomen in Amsterdam.

Support act: Dead Pony

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mother Mother
  • Dead Pony
Mother Mother - Hayloft I

Mother Mother

Hayloft I

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma