Programma
Mijn Vrouw Waikumy Pentury

Mijn vrouw - Waikuma Pentury & Jennie Cruz

Mijn vrouw - Waikuma Pentury & Jennie Cruz

dinsdag 9 april 2024

dinsdag 9 april 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

 • Programma half zittend, half staand

Wat gebeurt er als een volwassen man zijn trauma’s nog niet heeft verwerkt en het afreageert op zijn partner?

Stap in het verhaal achter gesloten deuren, waarin Mingus vecht tegen zijn eigen demonen en Joyce het slachtoffer wordt van zijn destructieve gedrag. Een verhaal waar loyaliteit en liefde tegenover eigen kracht en eigenwaarde staat.

Met een mix van drama, emotie, dans en een vleugje hoop, krijg je een fragment uit hun leven te zien, waarin liefde verstrikt raakt in de duisternis van onverwerkte trauma's. Elk moment zal je dieper raken dan de vorige, terwijl je getuige bent van hun emotionele strijd en de impact van huiselijk geweld.

Na de voorstelling nodigen we je uit om deel te nemen aan een discussie en reflectie, waarbij we samen kunnen leren en groeien.

Cast & Crew:
Mingus - Waikuma Pentury
Joyce - Jennie Cruz Calvo
Nagesprek o.l.v. Ivan Groenheijde
In samenwerking met Productiehuis Cruz

Line-up

Bovenzaal

  DIP (Dinsdag In Paradiso)

  DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  Bekijk het hele programma van DIP
  Bovenzaal Overlay

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma