Michelle Gurevich

Michelle Gurevich

Michelle Gurevich

zaterdag 11 februari 2023

zaterdag 11 februari 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Slecht nieuws: Michelle Gurevich heeft een keelontsteking en is helaas niet in staat om op zaterdag 11 februari op te treden in Tolhuistuin. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt, alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons zodra deze bevestigd is. Tot die tijd behoudt je ticket zijn waarde. We hopen snel een nieuw concert in te kunnen plannen.

Singer-songwriter Michelle Gurevich is geboren in Toronto, Canada en is de dochter van Russische migranten. Haar muziek is licht beneveld en gehuld in ongebreidelde romantiek. Het geluid van de muzikante wordt vaak vergeleken met dat van Leonard Cohen en PJ Harvey. Met elementen van chanson, punk, folk, barokpop en blues en een diepe, bezwerende stem, zingt ze tragikomische liedjes over de liefde en de dood. Op haar zesde album 'Ecstasy in the Shadow of Ecstasy' hoor je rauwheid en kwetsbaarheid in een verzameling liedjes over verlangen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Michelle Gurevich
Hqdefault 221118 112903

Michelle Gurevich

First Six Months Of Love

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma