Meskerem Mees Web

Meskerem Mees

Meskerem Mees

zaterdag 12 maart 2022

zaterdag 12 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en lidmaatschap te tonen.

Dit is het verplaatste concert van zondag 19 december 2021 en donderdag 24 februari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert.


  • Programma met zitplaatsen

Meskerem Mees is in het bezit van een gouden stem en dito liedjes van een tijdloze schoonheid. Met behulp van een akoestische gitaar en het cellospel van haar goede vriendin Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot heel fraaie luisterervaringen. De jonge artiest uit Gent verovert met haar debuutsingle ‘Joe’ in 2020 vele harten in België en daarbuiten. Het nummer legt de lat meteen hoog voor haar eerste album, dat dit najaar verschijnt. Dat niet alleen het publiek van haar geniet, blijkt ook als ze in januari 2022 de Grand Jury Prize wint tijdens de Music Moves Europe Awards. Een prijs die eerder werd gewonnen door o.a. Adele en Dua Lipa.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Meskerem Mees
Op dinsdag 18 mei staat Meskerem Mees in Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie

Meskerem Mees

Op dinsdag 18 mei staat Meskerem Mees in Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie

Meskerem Mees

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma