Programma
MC Lost Lèlèman by Constance Captures 03

MC Lost

Friday 13 September

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

MC Lost is Roger Buyne. Rapper, schrijver en performer. Hij draagt voor op gevoel, soms op het randje. Vanuit het hart maar vooral vanuit de stad. De Bijlmer om precies te zijn. Daar ligt zijn kern.

Het schrijven fascineerde Roger altijd al, die GTST-achtige verhalen schreef over zijn klas in groep 6. Een liefde voor letters en teksten begon, die zich zowel uitte in muziek als op papier. Een liefde voor letters en teksten begon, die zich zowel uitte in muziek als op papier. Toen hij veertien was nam hij zijn eerste track op en op zestienjarige leeftijd bracht hij zijn eerste wapenfeit 'Ik Ga' uit. Via Wanted Amsterdam is Roger terecht gekomen bij Nolimit, waar hij de leden van SoulTrash is tegengekomen.

Zelfreflectie, nachtbussen, ego en glaasjes wijn aan de grachten; Soms kwetsbaar en zelfs beschamend, soms arrogant en dominant: MC Lost maakt het mee. Dit jaar maakt hij zijn solodebuut in Paradiso.

Line-up

Bovenzaal

  • MC Lost

Geef Al Je Plantjes Water

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

MC Lost op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma