Programma
MAIN PRESSPIC

Maydien: THE ‘LIFE IS SO BALANCED’ Show

Maydien: THE ‘LIFE IS SO BALANCED’ Show

Sunday 9 April 2023

Sunday 9 April 2023

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maydien smelt neosoul, hiphop en r&b samen tot een frisse nieuwe hybride. De Nederlandse zanger liet hier en daar al muzikale sporen achter in Nederland, maar zijn grootste droom is om met zijn muziek de wereld over te reizen. Met tours door Europa en Azië en lof van onder andere BBC Radio, Complex en Hypebeast, is hij al aardig op weg om deze droom werkelijkheid te maken. Als liveperformer heeft Maydien daarnaast veel ervaring opgedaan als openingsact voor artiesten als Anderson .Paak, Jay-Z, Frank Ocean, Snoop Dogg en meer.

De afgelopen drie en een half jaar is Maydien daarnaast hard aan het werk geweest om de release van zijn debuutalbum te verwezenlijken, dat gastoptredens bevat van onder andere Jarreau Vandal, Wantigga, DJ Waxfiend. Ook deze droom komt nu uit: het project zal in maart 2023 uitgebracht worden, met een aansluitende show in Zonnehuis op 9 april.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Maydien
Hqdefault 230210 150219

MAYDIEN

PROVIDER | PODIUM ZWART

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma