Programma
Mark Letteri Fiore Straight On 20484 by Hunter Selman JPG

Mark Lettieri Group

Mark Lettieri Group

woensdag 24 januari 2024

woensdag 24 januari 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Mark Lettieri is vooral bekend om zijn vindingrijke gitaarwerk voor de Amerikaanse groep Snarky Puppy. Naast soepele funkjazz-begeleiding en scheurende rocksolo’s levert hij ook regelmatig composities en arrangementen. Nu is hij terug met zijn eigen groep, met onder anderen basgitarist Wes Stephenson en drummer Jason ‘JT’ Thomas, die ook te horen zijn op de zes soloalbums van Lettieri. 

Met Snarky Puppy won Lettieri al vier Grammy Awards. Daarnaast maakt hij deel uit van de groep Fearless Flyers en speelde hij bij bekende artiesten David Crosby, Erykah Badu, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Lupe Fiasco, Snoop Dogg, Bilal, N’Dambi, Lalah Hathaway en zelfs Pat Boone.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Mark Lettieri Group

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma