Programma
Margareth Menezes 03 P

Margareth Menezes

zaterdag 27 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 39,30

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

De Braziliaanse Margareth Menezes is een getalenteerde zangeres en songwriter die wereldwijde erkenning heeft verworven. Haar muzikale reis begon in de jaren tachtig, waar ze deel uitmaakte van de opkomende muziekbeweging in Bahia, beïnvloed door traditionele Braziliaanse en Afro-Caribische ritmes. Menezes brak internationaal door met haar krachtige stem en unieke mix van samba, axé en reggae. Haar album "Kindala" uit 1991 werd een groot succes en vestigde haar positie in de muziekwereld.

Naast haar muzikale carrière vervult Menezes tevens de rol van Minister van Cultuur en staat ze bekend om haar betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken. Haar inzet richt zich voornamelijk op het bevorderen van de Afro-Braziliaanse cultuur en het aanpakken van sociale kwesties. Ze blijft een invloedrijke figuur in de Braziliaanse muziekscene, waarbij haar energieke optredens en empowermentboodschappen haar publiek blijven inspireren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Margareth Menezes
Margareth Menezes

Margareth Menezes

Terra Aféfé

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma