Programma
Adzalku Kakkatoe banner paradiso 1920x1280 1

Maluku Amsterdam presenteert: Adzalku

Maluku Amsterdam presenteert: Adzalku

Tuesday 7 December 2021

Tuesday 7 December 2021

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 18:00, Zaal sluit: 22:00, Hoofdprogramma: 18:45

Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

 • Programma half zittend, half staand

Adzalku is het vervolg op het livestreamprogramma '70 jaar Molukkers in Nederland', een Amsterdams verhaal, dat in april dit jaar plaatsvond in Paradiso.

Tijdens Adzalku staat het leven van de jonge generatie Molukkers in Amsterdam centraal. Waar komen zij vandaan? Wat hebben zij van huis uit meegekregen over de Molukse cultuur? Voelen zij zich Moluks, Amsterdams of allebei? Wat betekent dat eigenlijk? En op welke manier heeft de superdiversiteit in Amsterdam invloed op het dekoloniale denken van deze generatie?

We gaan in gesprek met jonge Molukse Amsterdammers met verschillende achtergronden die vanuit een persoonlijk perspectief en ervaringen hun verhaal met elkaar en het publiek delen.
De gesprekken worden afgewisseld met muziek en spoken word en er is een expositie te zien met het werk van Molukse creatieve talenten.

Adzalku is een samenwerking met Nusantara Amsterdam en Paradiso.

Line-up

Zonzij

  70 jaar molukkers online 1920x1080 V2 2

  70 Jaar Molukkers

  Livestream vanuit Paradiso

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma