Programma
Madein TYO 2024

MadeinTYO

zaterdag 9 november

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

MadeinTYO (uitgesproken als: Made in Tokyo) wist in 2016 met zijn debuutmixtape ‘You Are Forgiven’ een plek te veroveren tussen een nieuwe generatie van Soundcloud-rappers. Zijn debuutsingle ‘Uber Everywhere’ leverde hem een remix met Travis Scott op en trok de aandacht van grote hiphopblogs als Complex en XXL, dat hem zelfs onderdeel van de welbekende Freshman Class maakte in 2017. MadeinTYO's bekendheid reikt echter verder dan zijn grootste hit; tracks als 'Skateboard P' met Big Sean, 'Ned Flanders' met A$AP Ferg en 'HUNIDDOLLA' domineerden ook het internet in de jaren die volgden.

Op zijn vierde studioalbum ‘TYO 808’, dat dit jaar uitkwam, laat Tokyo zijn veelzijdigheid zien. Zijn teksten zijn introspectief maar niet te poëtisch, zolang het maar genoeg is om zijn boodschap over te brengen. Muzikaal put hij op het album uit invloeden van jazz, soul en r&b, iets wat ver weg ligt van de luchtige trap waar hij ooit bekend om stond. Dit wordt weerspiegeld in de lijst van features: artiesten als BJ The Chicago Kid, Peyton en zijn oudere broer 24hrs zijn te horen op het album.

Line-up

Bitterzoet

  • MadeinTYO
MadeinTYO

MadeinTYO

Uber Everywhere (remix) ft. Travis Scott

MadeinTYO

MadeinTYO

Intro

TYO 808 op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma