Macy Gray Persfoto 2

Macy Gray

Macy Gray

zondag 13 juni 2021

zondag 13 juni 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Macy Gray is verplaatst naar zondag 29 mei 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit is het verplaatste programma van 12 juni 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.
ENG: This is the postponed event of June 13th 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.

========

De invloedrijke Amerikaanse soul- en r&b-zangeres en actrice Macy Gray brak door in 2000 met haar eerste hit 'I Try'. Het nummer bleek het startsein voor een glansrijke carrière met o.a. de release van 10 studioalbums, 5 Grammy-nominaties en samenwerkingen met artiesten van Outkast tot Ariana Grande. Met haar laatste langspeler 'Ruby' uit 2018 bewees Gray dat haar prachtige, rokerige stemgeluid en muzikale mix van r&b, soul en jazz nog altijd zowel tijdloos als relevant tegelijk klinkt. Op 13 juni keert de iconische zangeres terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Macy Gray

The Very Best of Macy Gray - Listen on Spotify

Macy Gray - I Try

Macy Gray

I Try

Macy Gray - Buddha

Macy Gray

Buddha

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma