Programma
Live1

Machine Girl

Machine Girl

dinsdag 8 februari 2022

dinsdag 8 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Machine Girl op 8 februari 2022 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 19 juni 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo

Het duo Machine Girl, of machin3gir1, bestaat uit zanger en producer Matt Stephenson en drummer Sean Kelly. Sinds de twee elkaar in 2015 in New York vonden, staan ze aan het roer van een DIY muziekbeweging in Noord-Amerika die moeilijk in een hokje past maar zich ergens op de grenzen van punk, noise, techno en rap bevindt. Zelf omschrijven ze hun muziek als ‘digital hardcore’ en ‘fucked-up electronic punk’.

Vernoemd naar Japanse gore movie 'The Machine Girl', schuwt ook het stel zelf een beetje bloedvergieten niet. In hun muziek reflecteren ze op thema’s als geweld, surrealisme, angst en chaos en zoeken ze naar de ultieme catharsis: een resetknop voor de huidige realiteit. Niet voor niets staat Machine Girl bekend om hun rauwe en onvoorspelbare liveshows, waar mosh pit en gabber rave elkaar vrolijk de hand schudden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Machine Girl
Hqdefault 211020 170450

Machine Girl

BITTEN TWICE

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma