Programma
Maan 2021

Maan + Fokke Simons

Maan + Fokke Simons

zondag 24 oktober 2021

zondag 24 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier. (voor bezoekers van 13 jaar en ouder)
3. Een geldig identiteitsbewijs. (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

---

Dit is het verplaatste programma van 27 maart 2020, 30 september 2020 en 21 februari 2021. Tickets gekocht voor deze data zijn ook geldig voor deze datum.

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato en won de competitie. Sindsdien heeft MAAN meerdere singles (o.a. 'Spijt', 'Ride It' en 'Lief Zoals Je Bent') en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia. Afgelopen 5 mei was ze Ambassadeur van de Vrijheid. 

Samenwerkingen met Ronnie Flex ('Blijf Bij Mij') en Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey ('Hij Is Van Mij') waren grote successen die wekenlang bovenaan de hitlijsten bleven staan. Haar eerdere clubtours leverde lovende kritieken op, zoals deze van NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.” En dat komt ze op 24 oktober laten zien in de grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Maan
Hqdefault 210212 104218

Maan

Lief Zoals Je Bent

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210212 104218 1

Waar Ga Je Heen

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma