Programma
Jesse Crankson 10 retouched

Loyle Carner + Kofi Stone

Loyle Carner + Kofi Stone

Monday 16 January 2023

Monday 16 January 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Loyle Carner is een Britse rapper en acteur uit Zuid-Londen. Hij begon al jong met acteren maar na een tijdje besloot hij zich helemaal te focussen op de muziek. Zijn teksten worden duidelijk geïnspireerd door de sociaal bewogen hiphop uit de jaren ’90. Zijn debuutalbum 'Yesterday's Gone' verscheen begin 2017 en werd goed ontvangen. Het daaropvolgende album 'Not Waving, But Drowning’ uit 2019 zorgde vervolgens voor een razendsnelle opkomst naar de top en belandde op nummer 3 in de Britse albumcharts.

Met het aankomende album ‘hugo' confronteert Loyle zowel het zeer persoonlijke als het zeer politieke. ‘Hugo' is een strijdkreet voor de jonge generatie, maar ook het persoonlijke conflict als zwarte man van gemengd ras, als artiest, als vader en als zoon.

Support: Kofi Stone

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Loyle Carner
  • Kofi Stone
Loyle Carner

Loyle Carner

Hate

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma