Programma
Erika Kamano 11

Louis Culture

Louis Culture

maandag 25 september 2023

maandag 25 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Louis Culture in Paradiso op maandag 25 september 2023 is verplaatst naar woensdag 24 april 2024. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Louis Culture is een rapper, producer en DJ uit Zuid-Londen. Zijn debuutproject ‘Smile Soundsystem’ reist feilloos door verschillende genres, waaronder garage, breakbeat en house. Ook laat het zijn vermogen zien om muzikaal te schakelen op een manier die fris aanvoelt. Zijn laatste project, ‘When Life Presents Obstacle’, bevestigt een innemend en veelzijdig talent, rappend met een melodieus Londens accent. Daarnaast heeft hij ook mogen openen voor slowthai en was hij headliner bij Boiler Room's Low Heat evenement.

Line-up

Bovenzaal

  • Louis Culture
Maxresdefault 2

Louis Culture

TWISS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Louis Culture Topnummers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma