Programma
Los Lobos

Los Lobos + LaBomba

Los Lobos + LaBomba

vrijdag 15 mei 2020

vrijdag 15 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar zondag 16 mei 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Los Lobos op 15 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 16 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The May 15th concert of Los Lobos is postponed to Sunday May 16th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

De Grammy Award winnende band Los Lobos maakt een dansbare mix van Tex-Mex, rock 'n roll, country- en folkmuziek. Oorspronkelijk ontstaan in 1973 als bruiloftsband, maar door heel veel optredens als voorprogramma van onder andere Bob Dylan en The Grateful Dead, - en natuurlijk het onmogelijk uit je hoofd te krijgen ‘La Bamba’ inmiddels een band van belang. In totaal heeft Los Lobos 19 studioalbums uitgebracht met nummers in zowel het Engels als het Spaans. Naar eigen zeggen maken de heren muziek die kan gezien worden als de belichaming van de Verenigde Staten als culturele smeltkroes.

Voorprogramma: LaBomba

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Los Lobos
  • LaBomba

Van het Sugar Mountain blog

Het concert van Los Lobos is uitgesteld naar 16 mei 2021.

Los Lobos

La Bamba

Het concert van Los Lobos is uitgesteld naar 16 mei 2021.

Los Lobos

Don't Worry Baby

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma