Programma
191025 The Murder Capital Paradiso Bibian Bingen lores

London Calling

London Calling

Friday 29 October 2021

Friday 29 October 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 16:00, Zaal sluit: 23:59, Hoofdprogramma: 17:45

Er zijn ook passe-partouts te koop voor 39 euro*

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-bezoeken-programma-s-met-coronatoegangsbewijs/84818/

Wat in 1992 begon als springplank naar het Europese vasteland voor Britse bands (Blur, Slowdive, Placebo) is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een showcasefestival voor bands van over de hele wereld. Tijdens de laatste edities bood London Calling een podium aan onder meer The Murder Capital, Orville Peck, Car Seat Headrest, Shame, Alex Cameron, Rolling Blackouts Coastal Fever, Isaac Gracie, Superorganism, Japanese Breakfast en Marlon Williams.

De bevestigde namen van London Calling op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober zijn onder andere: Chubby & the Gang, King Hannah, The Chisel, Wet Leg, PVA, Peeping Drexels, Tiña, Lottery Winners en Coach Party. Alle informatie over het programma en tickets vind je op de website van London Calling.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • PVA
  • Coach Party
  • George O'Hanlon
  • The Lottery Winners
  • NewDad
  • Odd Morris
  • The Ninth Wave
  • Tiña
  • Wet Leg
  • Wodan Boys

Indiestadpas 2020/2021

Beide dagen van London Calling zijn te bezoeken met de Indiestadpas 2020/2021. Pashouders zijn voor London Calling verplicht om zich aan te melden via het Facebookevenement. Zet jezelf op aanwezig of geïnteresseerd om je aanmelding te voltooien.

Timetable

Bekijk de timetable voor London Calling 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma