Programma
KAH LC mei 2022

London Calling x Kiss All Hipsters - live: Gurriers, Benefits, Baba Ali & Enola Gay

London Calling x Kiss All Hipsters - live: Gurriers, Benefits, Baba Ali & Enola Gay

zaterdag 20 mei 2023

zaterdag 20 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dans na London Calling de hele nacht door met de dj's van Kiss All Hipsters, die je de allerbeste indierock-klassiekers van toen en nu serveren. Kiss All Hipsters is het eclectische indie/pop/hiphop/electronica-project van Arnold Scheepmaker & Jael Snijder dat sinds 2007 frequent terug te vinden is in talloze clubs & concertzalen in o.m. Amsterdam, Berlijn, Rotterdam en Antwerpen. Grote hits en scherpere tracks komen beide voorbij in de bonte mix vol hits en nieuwe releases waar het duo om bekend staat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Gratis met Indiestadpas 2023

  Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma