Programma
Bully

London Calling High Tea

London Calling High Tea

zaterdag 20 mei 2023

zaterdag 20 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 13:30, Hoofdprogramma: 14:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Aanmelden voor het middagprogramma kan nu via deze link. Kijk voor meer informatie en het blokkenschema op de website van London Calling.

London Calling organiseert op zaterdagmiddag een heuse High Tea om nóg meer artiesten te showcasen. Na de vrijdagavond kun je dus al om 13 uur terecht in Paradiso voor een variatie aan thee, scones en acht optredens van onder meer Bully (solo), Girl & Girl en Glass Beams. 

Wat in 1992 begon als springplank naar het Europese vasteland voor Britse bands (Blur, Slowdive, Placebo) is inmiddels in 30 jaar uitgegroeid tot een showcasefestival voor bands van over de hele wereld. Tijdens de laatste edities bood London Calling een podium aan onder meer The Murder Capital, Orville Peck, Car Seat Headrest, Shame, Alex Cameron, Fontaines D.C., Rolling Blackouts Coastal Fever, Isaac Gracie, Superorganism, Japanese Breakfast en Wet Leg.

Kijk voor meer informatie op de website van London Calling.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Glass Beams
  • Surprise Chef
  • Bully (solo)

Bovenzaal

  • Tchotchke
  • Girl Scout
  • Girl and Girl
  • Cam Cahin
London Calling in Paradiso

London Calling

Aftermovie London Calling 28+29 oktober in Paradiso

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma