Programma
Lisanne Dijsktra

Lisanne Dijkstra - 14:00 uur

Lisanne Dijkstra - 14:00 uur

zondag 15 december

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 13:00, Hoofdprogramma: 14:00

Uitverkocht

Ticket € 23,00

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Lisanne Dijkstra is een theatermaker, actrice, social media-creator en zangeres. Met ruim 900K+ volgers op TikTok vermaakt zij talloze mensen met haar humoristische filmpjes en haar komische typetjes. Hiervoor werd ze in 2021, 2022, 2023 en 2024 genomineerd voor de Zapp Awards. Lisanne heeft al sinds haar jeugd een passie voor zingen en heeft talloze covers opgenomen en haar eigen originele nummers geschreven. 

Sinds eind juni 2023 brengt Lisanne Dijkstra ook haar eigen muziek uit. Na haar debuut single “Vreemde Eend”, is haar tweede single “Koekoek” inmiddels ook al een feit. Op 15 december zal ze voor het eerst haar nummers live spelen in de Tolhuistuin met een live band. 

Line-up

Club

  • Lisanne Dijkstra
Lisannedijkstra vreemdeeend

Vreemde Eend

Lisanne Dijsktra

Beluister de nieuwste tracks van Lisanne Dijkstra

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma