Programma
Dave linde

Linde Schöne + Dave Budha

Linde Schöne + Dave Budha

vrijdag 8 juni 2018

vrijdag 8 juni 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:30, Zaal sluit: 03:00, Hoofdprogramma: 21:00

Linde Schone + Dave Budha + Chocolade

Eind 2016 kwam Linde Schöne uit het ogenschijnlijke niets met haar EP Liefde Van De Vloer, waarmee ze volgens 3voor12 de beste Nederlandstalige r&b sinds tijden maakte. Binnen no time volgden er shows op festivals als Noorderslag, Down The Rabbit Hole en Lowlands, een eigen tour, en haar tweede EP ‘Linde van Nimma’, die haar een Edison-nominatie opleverde. Inmiddels is ze hard aan het werk aan haar debuutalbum, en aan een nieuwe liveshow met band. Deze laatste zal ze 8 juni in de Tolhuistuin primeuren. 

Een fantasiewereld waar mensen en dieren met elkaar praten over vroeger en later, met autotune, dat is hoe het brein van Dave Budha er aan de binnenkant uitziet. Zijn eerste EP ‘Raamuit’ gaf een voorproefje van wat nog volgt van de jonge Brabander, die klinkt als het missende lid in de groep die Young Thug en Ramses Shaffy nooit hebben opgericht. Dave spreekt over alles wat hem opvalt aan de wereld en altijd met alles wat hij uit het diepste van zijn ziel weet te putten. 

Chocolade is hét R&B en Hip Hop feest van oost Nederland gemaakt voor en door echte fijnproevers. De hits van nu, classics van toen en de sound van de toekomst, alle ingrediënten smelten samen tot de perfecte mix! Met een viertal aan ijzersterke residents en de beste (inter)nationale DJ’s verkopen ze al 5 jaar lang elke editie uit en bewijzen ze het ultieme recept in handen te hebben voor een heerlijke avond die steeds weer naar meer smaakt!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Linde Schöne
  • Dave Budha
Hqdefault 180423 173756
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 180423 173756 1
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma