Programma
Lil Skies Main Press Image B Credit Jimmy Fontaine jpg

Lil Skies

Lil Skies

Monday 28 May 2018

Monday 28 May 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De show van Lil Skies zal helaas niet doorgaan. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster Nederland. Kaartkopers hebben hierover een e-mail ontvangen, en kunnen ook deze pagina raadplegen: www.paradi.so/Ticketmaster-retour.

--

'SoundCloud' rap is al een korte tijd een begrip binnen het hiphop landschap van nu, maar tot nu to paste er niemand zo goed in het plaatje als de 19 jarige Lil Skies. Zijn debuut-mixtape op Atlantic Records kwam in januari pas uit, maar hij was al in de top 100 te zien met twee singles die hij nog geen jaar geleden uitbracht. 

In 2016 was Lil Skies de support act van een show van Fetty Wap, bracht hij op SoundCloud zijn eerste mixtape uit, in 2017 was hij het support voor de tour van Lil Uzi Vert, en nu, in 2018, gaat zijn eigen tour van start.

Bekijk evenement op Facebook
Lilskies thumb

Red Roses

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma