Lil Skies Main Press Image B Credit Jimmy Fontaine jpg

Lil Skies

Lil Skies

28 May 2018

28 May 2018

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De show van Lil Skies zal helaas niet doorgaan. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster Nederland. Kaartkopers hebben hierover een e-mail ontvangen, en kunnen ook deze pagina raadplegen: www.paradi.so/Ticketmaster-retour.

--

'SoundCloud' rap is al een korte tijd een begrip binnen het hiphop landschap van nu, maar tot nu to paste er niemand zo goed in het plaatje als de 19 jarige Lil Skies. Zijn debuut-mixtape op Atlantic Records kwam in januari pas uit, maar hij was al in de top 100 te zien met twee singles die hij nog geen jaar geleden uitbracht. 

In 2016 was Lil Skies de support act van een show van Fetty Wap, bracht hij op SoundCloud zijn eerste mixtape uit, in 2017 was hij het support voor de tour van Lil Uzi Vert, en nu, in 2018, gaat zijn eigen tour van start.

Bekijk evenement op Facebook
Lilskies thumb

Red Roses

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma