Programma
2021 écoute chérie for Lewis Of Man 03 kopie

Lewis OfMan

Lewis OfMan

zaterdag 5 februari 2022

zaterdag 5 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Lewis OfMan op 5 februari 2022 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 13 mei 2022 19:30 uur. Let op: dit is een ander tijdstip dan de originele show - de locatie blijft ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail.

Lewis OfMan is de Franse singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Lewis Delhomme. Lewis maakt groovy lo-fi indietronica met een melancholische touch: "dreaming while dancing" is hoe hij zijn muziek zelf omschrijft.

Lewis' muzikale carrière begon al op jonge leeftijd: op zijn twaalfde drumde hij in een band en kocht hij zijn eerste keyboard. Hij maakte zijn eerste producties op een iPad en bracht deze zelf uit: debuut EP 'Disconsolate' was geboren. Een paar jaar later heeft Lewis meerdere tours op zijn naam staan, stond hij in het voorprogramma van o.a. Yelle en Polo & Pan en remixte hij tracks voor artiesten als Housse de Racket, Alt-J en Rhye. Afgelopen maart verscheen Lewis' laatste EP 'Dancy Party', een ode aan muziek en feestjes en hoe deze een leegte kunnen vullen in pandemietijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Lewis OfMan

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma