Programma
Kerala Dust web

Kerala Dust

Kerala Dust

woensdag 9 maart 2022

woensdag 9 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en eventueel lidmaatschap te tonen.

Kerala Dust is een driekoppige elektronische liveband die invloeden van psychedelische rock, blues en techno combineert tot een organisch geheel. Hypnotiserende gitaarriffs, downtempo beats en raspende zangpartijen voeren de luisteraar net zo makkelijk mee naar zonnige bestemmingen als mysterieuze nachtclubs. 

Bandleden Edmund Kenny (zang), Harvey Grant (toetsen) en Lawrence Howarth (gitaar) vonden elkaar in 2016 in Londen en werken inmiddels al een aantal jaar vanuit hun studio in Berlijn, waar o.a. debuutalbum 'Light, West' geboren werd. In het voorjaar van 2021 verscheen de experimentele concertfilm 'Live, West', waarin de band het album integraal speelt vanuit de Spaanse woestijn. De drie stonden al op grote dancefestivals als DGTL, Fusion en Sónar en zie je dit voorjaar voor het eerst in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kerala Dust
Kerala Dust presents 'Live, West'

Kerala Dust

'Live, West'

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma