Leon cropped

LÉON + st. Lundi

LÉON + st. Lundi

woensdag 13 juli 2022

woensdag 13 juli 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van LÉON kon vanwege een coronabesmetting niet doorgaan op de oorspronkelijke datum maar is verplaatst naar 15 augustus 2022. De locatie is daarnaast gewijzigd van Tolhuistuin naar Paradiso. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

LÉON is de artiestennaam van de Zweedse singer-songwriter Lotta Lindgren. LÉON trok in 2015 voor het eerst aandacht met haar single 'Tired of Talking', wat een hit werd op Soundcloud. LÉON staat bekend om haar verfijnde hedendaagse pop waarin ze knipoogt naar muziek uit de jaren '60 en '80 en haar lage, mysterieuze stemgeluid. In 2019 bracht ze haar zelfgetitelde debuutalbum uit met hierop haar doorbraakhit 'You and I', in de pandemie opgevolgd door langspeler 'Apart'. Anno 2022 is LÉON terug met haar nieuwe plaat 'Circles' en geeft ze deze zomer een concert in Tolhuistuin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • LÉON
LÉON - Dancer

LÉON

Dancer

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma