Programma
Legowelt website

Legowelt - 20:30 uur - ADE

Legowelt - 20:30 uur - ADE

zaterdag 24 oktober 2020

zaterdag 24 oktober 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
De twee concerten van Legowelt op 24 oktober zijn afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. 
English:
The October 24th concerts of Legowelt are cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

========

Producers zoals Legowelt zijn zeldzaam. Sinds de jaren negentig onderscheidt hij zich met een stijl die vele werelden en genres aan elkaar verbindt, met sleutelrollen in het collectief Intergalactic FM en de Nederlandse scene. Zijn uitgesproken fascinatie voor analoge drumcomputers en synthesizers is evenredig aan zijn avontuurlijke benadering van techno, freaky house en old school acid. De producties van Legowelt verschijnen nog altijd in grote getalen en een flink tempo, maar voldoen zonder uitzondering aan zijn hoge kwaliteitseisen. Omdat deze show toegankelijk is voor maximaal 86 bezoekers en er alleen zitplekken beschikbaar zijn, speelt de producer een aangepaste ambient set om zijn publiek ook deze avond een optimale luisterervaring te kunnen bieden. 

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Legowelt
Hqdefault 200907 214108

Legowelt

Pancakes with Mist

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma