LCD ADMAT COLOR

LCD Soundsystem + Shit Robot (dj set)

LCD Soundsystem + Shit Robot (dj set)

dinsdag 12 september 2017

dinsdag 12 september 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Shit Robot (dj set) gaat na het concert door in het Paradiso Café in de kelder van Paradiso.

Let op:  De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op de tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de eventuele andere ticket op zijn/haar naam naar binnen gaan. 
Kaarten zijn niet overdraagbaar. Kopers die niet meer in de gelegenheid zijn het concert te bezoeken kunnen hun kaart(en) retourneren door de volledige naam, bankrekeningnummer en de betreffende kaart(en) te e-mailen naar [email protected]. Dit kan tot uiterlijk een dag voor het concert, in dit geval maandag 11 september, 12.00 uur. Het aankoopbedrag exclusief servicekosten wordt dan teruggestort. Meer informatie over de kaartverkoop in deze FAQ.

English:
Online ticketfast (e-tickets) sales only. Maximum tickets per costumer is 2.
Tickets are personalised, the name of the buyer is printed on the ticket(s). He/she should be able to show valid ID at the venue’s entrance, and needs to enter the building together with the holder of the other ticket. Tickets ar non-transferable. 
Buyers that are unable to attend the concert can return their ticket(s) by sending full name, bank account number and the concerning e-tickets to [email protected] the day before the concert at the latest.

LCD Soundsystem is de New Yorkse band die punk-funk-disco groot maakte. Het vermengen van alternatieve dance en post-punk aangevuld met elementen van disco gaat de band van James Murphy goed af. In 2002 werd de band opgericht door deze producer, dj en mede-oprichter van het hippe New Yorkse elektrolabel DFA Records dat onder meer muziek van Larry Gus, Factory Floor en The Rapture uitbrengt.

Het titelloze debuutalbum uit 2005 wordt als een van de beste albums van de jaren 2000 gezien en leverde een legio aan singles op, waarvan 'Daft Punk Is Playing at My House' waarschijnlijk de bekendste is. De albums 'Sound of Silver' (2007) en 'This Is Happening' (2010) volgde met wereldwijd succes. In 2011 besloot Murphy de band te ontmantelen, maar na het schrijven van nieuw materiaal besloot hij weer opnieuw met de band op tour te gaan in 2016, waarbij onder meer Lowlands werd aangedaan. OOR schreef daarover: “Het heilige vuur van James Murphy en consorten brandt als nooit te voren.”

In mei verscheen na lang wachten de eerste nieuwe muziek van de New Yorkers sinds heroprichting. De nummers ‘Call The Police’ en ‘American Dream’ laten een energiek LCD Soundsystem horen. Later in 2017 wordt een nieuw album verwacht.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • LCD Soundsystem
  • Shit Robot (dj set)
Hqdefault 170627 160324

Daft Punk Is Playing At My House

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma