Dd Zl N7a X4 AALYF5

Lavinia & Friends for War Child

Lavinia & Friends for War Child

woensdag 20 juni 2018

woensdag 20 juni 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Bezoekers met een VIP ticket krijgen toegang tot een exclusief voorontvangst, bestaande uit een meet & greet en diverse hapjes
  • Programma met zitplaatsen

Op woensdag 20 juni organiseert harpiste Lavinia Meijer in Paradiso ‘Lavinia Meijer & Friends voor War Child’. Die dag is het Wereld Vluchtelingendag. Tijdens deze speciale benefietavond voor War Child komen Giovanca, Paul de Munnik, Carel Kraayenhof, Connie Palmen, Michiel Borstlap, Vera Mann, Celine Cairo, Remy van Kesteren, Leila Prnjavorac, Hadewych Minis, Isaac Bullock en Feico Deutekom in actie voor War Child. Freek de Jonge zal de avond presenteren. 

Volgens de UNHCR zijn ruim 65 miljoen mensen momenteel op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Ongeveer de helft daarvan zijn kinderen. Momenteel is War Child actief in veertien landen waar honderdduizenden kinderen aan haar activiteiten meedoen. War Child biedt oorlogskinderen al ruim twintig jaar een combinatie van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs. De organisatie maakt daarbij onder meer gebruik van creatieve methodes als muziek, dans en spel.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lavinia Meijer

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma