Programma
Las Robertas 023 lowres

Las Robertas

Las Robertas

donderdag 25 mei 2023

donderdag 25 mei 2023

In Doka

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Er is vanwege de capaciteit in Doka slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Op dit moment zitten de aanmeldingen vol. Kun je niet meer komen? Stuur een mail naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

Het Costa Ricaanse vijftal Las Robertas maakt sinds 2009 psychedelische indierock. Eerder stonden zij in het voorprogramma van Pearl Jam, Warpaint en Hop Along. Door een toevallige ontmoeting met de Engelse producer Owen Morris (Morris werkte eerder samen met Oasis, The Verve, Ash en New Order) ontstond het idee om samen een plaat uit te brengen. Op dit nieuwe album ‘Love Is The Answer’ hoor je de liefde van Las Robertas terug voor bands als The Brian Jonestown Massacre, The Dandy Warhols, The Charlatans, Lush, Ride en The Breeders. Een plaat met shoegaze en psych rock invloeden alhoewel het een poprandje blijft houden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Las Robertas

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 230307 144237

Las Robertas

Our Imperium

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 230307 144238

Las Robertas

Love is the Answer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Doka

Paradiso Programme

Programma