What's on
Las Robertas 023 lowres

Las Robertas

Las Robertas

Thursday 25 May 2023

Thursday 25 May 2023

In Doka

Doors: 20:00, Main programme: 20:30

Het Costa Ricaanse vijftal Las Robertas maakt sinds 2009 psychedelische indierock. Eerder stonden zij in het voorprogramma van Pearl Jam, Warpaint en Hop Along. Door een toevallige ontmoeting met de Engelse producer Owen Morris (Morris werkte eerder samen met Oasis, The Verve, Ash en New Order) ontstond het idee om samen een plaat uit te brengen. Op dit nieuwe album ‘Love Is The Answer’ hoor je de liefde van Las Robertas terug voor bands als The Brian Jonestown Massacre, The Dandy Warhols, The Charlatans, Lush, Ride en The Breeders. Een plaat met shoegaze en psych rock invloeden alhoewel het een poprandje blijft houden.

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • Las Robertas

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 230307 144237

Las Robertas

Our Imperium

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 230307 144238

Las Robertas

Love is the Answer

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Doka

Doka is te vinden in de kelder van het gebouw van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het meest nabij gelegen treinstation is Amsterdam Amstel.

Paradiso Programme

What's on