Lars nieuw website2

Lars and the Magic Mountain + Summer With Monica + Summer with Monica

Lars and the Magic Mountain + Summer With Monica + Summer with Monica

27 okt 2020

27 okt 2020

Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Lars and the Magic Mountain kon vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan op 27 oktober 2020 en vindt nu plaats op maandag 1 februari 2021. Let op: dit concert zou in eerste instantie op 29 september 2020 plaatsvinden. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
Due to COVID-19 measures, the October 27th, 2020 show of Lars and the Magic Mountain had to be rescheduled. The concert will now take place on Monday, February 1st, 2021. Please note: this concert was initially scheduled on September 29th, 2020. All bought tickets remain valid for the new date in 2021. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

NL: Dit is het verplaatste programma van 29 september. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum in oktober.
ENG: This is the postponed event of September 29th. Tickets bought for the original date are valid for this date in October.

Na een aantal jaren opnemen en touren met punkband St. Tropez en Go Back to the Zoo besloot de Amsterdamse muzikant Lars Kroon begin 2019 dat het tijd was om zijn eigen album te maken. Hij schreef een paar nummers, nodigde wat vrienden uit in zijn studio en zo ontstond al snel een volledige plaat. De spacepop van Lars and the Magic Mountain klinkt symfonisch en hypnotiserend met liedjes over toewijding, eerlijkheid en loyaliteit. Op dinsdag 27 oktober presenteert hij met achtkoppige band en gospelkoor G-roots zijn debuutalbum in de grote zaal van Paradiso.

Support: Summer With Monica
Beïnvloed door artiesten als Lou Reed, Mazzy Star en Jackson C. Frank, schrijft Summer With Monica verhalende popliedjes met een intieme, dromerige sound.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Lars and the Magic Mountain
  • Summer With Monica
Hqdefault 201001 174446

Lars and the Magic Mountain

Invincible

Hqdefault 201001 174448

Summer with Monica

The Art of Losing

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma