Programma
Lala Lala web

Lala Lala

Lala Lala

Monday 14 November 2022

Monday 14 November 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Lala Lala op 14 november 2022 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo

Lala Lala is de naam waaronder de in Chicago wonende Lillie West haar indierockmuziek de wereld in brengt. de Na het succes van het in 2018 verschenen 'The Lamb' komt West binnenkort met opvolger en derde studioalbum 'I Want The Door To Open'. Hierop durfde ze naar eigen zeggen wat dieper te duiken en groter te gaan. Onlangs verscheen single 'DIVER', waarop nog steeds op kenmerkende wijze kracht uit kwetsbaarheid wordt geput en naast postpunk ook meer popinvloeden te horen zijn. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Lala Lala
Hqdefault 221006 123226

Lala Lala

Diver

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma