Programma
La bomba web

LaBomba

LaBomba

maandag 15 april 2019

maandag 15 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

La Bomba is een Amerikaans-Nederlands roots rock trio uit Den Haag. Hun rauwe, Amerikaanse geluid komt voornamelijk door bassist en geboren en getogen Amerikaan Dave Bordeaux (Billy The Kid, Diesel, Fan Halen), maar uiteindelijk hebben alle leden een onlosmakelijke band met the USA: gitarist Maroen Fransen studeerde in L.A., waar hij les kreeg van onder anderen Steve Vai en Eddie van Halen; tot slot werkte drummer Peter Nelissen voor het Amerikaanse muziekblad Billboard. De lead zang wordt tussen de bandleden verdeeld en de driestemmige zang zorgt bovendien ijzersterke harmonieën. Eind voorjaar 2019 wordt het tweede studioalbum verwacht en ondertussen zijn ook de opnames van een live album begonnen, waarvoor in Paradiso ook geluid en video zullen worden opgenomen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • LaBomba
Het roots rock trio La Bomba uit Den Haag komt op 15 april naar Paradiso om een live CD op te nemen tijdens hun concert.

Sunday In The Park

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma