Programma
Kotokid cms web

kotokid

kotokid

vrijdag 5 april 2024

vrijdag 5 april 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Freek Mulder, beter bekend als kotokid, is een multi-instrumentalist uit Amsterdam. Met de combinatie van jazz en hiphop creëert hij betoverende harmonieën, uitgebreide synthklanken en intieme pianomelodieën. Tijdens dit concert wordt hij ondersteund door gitarist Maarten Cima en drummer Jonathan Szegedi. Samen creëren ze een samenhangend geluid terwijl ze de muzikale vrijheid van een fusion band behouden. 

Na de uitgave van zijn EP 'Fledge' in 2022 speelde kotokid samen met zijn gitarist en drummer door heel Nederland. In 2023 werkten ze hard aan hun debuutalbum genaamd 'Fridge'. Dit album zal voor het eerst live worden gespeeld tijdens de release show in Paradiso op 5 april. 

Line-up

Bovenzaal

  • kotokid
kotokid

kotokid

Soil

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma