Programma
Screenshot 2023 05 24 at 07 14 391

Knucks

Knucks

woensdag 20 september 2023

woensdag 20 september 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Na zijn op Nas geïnspireerde debuutmixtape ‘Illmatic’ ontvangt rapper en producer Knucks alom lof voor zijn innovatieve sound. Met meer dan een kwart miljard streams, een reeks headline shows en festival data, en een reeks legendarische samenwerkingen van Stormzy tot Kenny Beats, is de Noord-Londense rapper snel een begrip aan het worden op het Britse en wereldwijde hiphop podium. Door het geluid van de Britse muziek te diversifiëren, heeft Knucks zich weten te positioneren als de leider van de nieuwe garde.

Knucks zijn productiestijl versmelt een meer Amerikaanse r&b en jazz sound met hedendaagse UK hiphop. Zijn iconische soundscapes omvatten producties met oude saxofoon melodieën, jazzy piano samples, en kleurrijke string en synth texturen ondersteund door 808s en drill ritmes. Uitgerust met sterke lyrische vaardigheden, brengt Knucks een meeslepende verhalende stijl in zijn productie met een moeiteloze flow en cadans.

Line-up

Club

  • Knucks
Knucks

Knucks

Home

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Knucks Topnummers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma