What's on
Screenshot 2023 05 24 at 07 14 391

Knucks

Knucks

woensdag 20 september 2023

woensdag 20 september 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Na zijn op Nas geïnspireerde debuutmixtape ‘Illmatic’ ontvangt rapper en producer Knucks alom lof voor zijn innovatieve sound. Met meer dan een kwart miljard streams, een reeks headline shows en festival data, en een reeks legendarische samenwerkingen van Stormzy tot Kenny Beats, is de Noord-Londense rapper snel een begrip aan het worden op het Britse en wereldwijde hiphop podium. Door het geluid van de Britse muziek te diversifiëren, heeft Knucks zich weten te positioneren als de leider van de nieuwe school.

Knucks zijn productiestijl versmelt een meer Amerikaanse r&b en jazz sound met hedendaagse UK hiphop. Zijn iconische soundscapes omvatten producties met oude saxofoon melodieën, jazzy piano samples, en kleurrijke string en synth texturen ondersteund door 808s en drill ritmes. Uitgerust met sterke lyrische vaardigheden, brengt Knucks een meeslepende verhalende stijl in zijn productie met een moeiteloze flow en cadans.

Line-up

Club

  • Knucks
Knucks

Knucks

Home

Accept the preferences cookies to view the video.

Knucks Topnummers

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on