Programma
KF23 NOCOPY

Klassifest

Klassifest

zaterdag 15 april 2023

zaterdag 15 april 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

17,50 (studenten/CJP)

Klassifest = Klassiek, maar anders.

Een avond met de mooiste bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso. 

Er zijn geen stoelen en geen regels, de concerten duren maximaal 30 minuten, de bar van Paradiso blijft de hele avond open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal.  
Met dit jaar muziek van Bach, Mahler, Philip Glass en we gaan experimenteren met AI!

Met o.a. Slagwerk Den Haag, Conservatorium van Amsterdam, Floris Mijnders, NAKK, Merel Vercammen.


Klassifestini, Klassifest voor je mini

Overdag vanaf 15:30 uur vindt ook Klassifestini plaats: Klassifest voor de allerkleinsten. Een bonte verzameling van zelfgebouwde instrumenten komt tot leven in de familievoorstelling (5+) Performania. Met een volwassenenkaartje voor Klassifest-MINI heb je ook toegang tot Klassifest 's Avonds. Tickets voor de familievoorstelling zijn hier verkrijgbaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Route naar Paradiso

   Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

   Paradiso Programme

   Programma