Programma
Killy 1

Killy

Killy

maandag 27 september 2021

maandag 27 september 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van KILLY in Bitterzoet is verplaatst naar 7 maart 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De jonge Canadese rapper KILLY geeft op maandag 27 september een show in Bitterzoet. Het slechts 23-jarige talent met zowel Filipijnse als Barbadaanse roots brak door in 2017 met zijn viral hit ‘Killamonjaro’. De track werd opgepikt door onder andere Drake’s OVO Sound Radio en grote muziekblogs als Pitchfork en Complex. In 2018 en 2019 volgden zijn EP’s ‘KILLSTREAK’ en ‘LIGHT PATH 8’, waarmee hij opnieuw wereldwijd aandacht trok. KILLY staat bekend om zijn bijzondere manier van songschrijven, zijn verslavende flow en onmiskenbare gevoel voor stijl. Hij houdt zelf niet van de labels als ‘soundcloud rap’ of ‘emo rap’, die soms worden gebruikt om zijn muziek te omschrijven. Wel noemt hij rappers als Kanye West, Travis Scott en Joey Badass als zijn inspiratiebronnen. Onlangs bracht hij zijn nieuwe track ‘PYRO’ uit, binnenkort volgt meer nieuwe muziek.

Foto: Dave Suals

Line-up

Bitterzoet

  • KILLY
KILLY

KILLY

Killamonjaro

KILLY - PYRO

KILLY

PYRO

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma