Programma
Press Photo cropped

Killer Mike

maandag 19 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 44,40

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Killer Mike, afkomstig uit Atlanta, is een rapper, acteur en sociaal activist. Mike introduceerde zichzelf wellicht aan de wereld met zijn gastoptreden op het nummer 'The Whole World' van Outkast uit 2001, maar het was zijn veelgeprezen album 'R.A.P. Music' uit 2012 dat hem echt op de kaart zette. Samen met de producer van datzelfde album, El-P, richtte hij jaren later in 2013 Run The Jewels op, het duo dat tegenwoordig bekendstaat om hun politiek geladen maar humoristische teksten en experimentele producties.

Voor velen is het dus inmiddels geen nieuws meer dat Killer Mike een bekwaam verhalenverteller is. Desondanks laat hij op zijn eerste album in meer dan tien jaar, 'Michael' uit 2023, zien dat er nog genoeg materiaal over is. 'Michael' is een introspectieve autobiografie waarop Killer Mike's levensfilosofie wordt verkend en bevat een imponerende lijst van features, zoals Andre 3000, Ty Dolla $ign, Future en Young Thug. Het album leverde de rapper drie Grammy Awards op voor Best Rap Album, Best Rap Song and Best Rap Performance. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Killer Mike
Killer Mike

Killer Mike

RUN ft. Dave Chappelle & Young Thug (Official Music Video) ft. Young Thug

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Killer Mike op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma