Kiefer

Kiefer + MIA GLADSTONE

Kiefer + MIA GLADSTONE

zaterdag 11 juni 2022

zaterdag 11 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 12 mei 2020 en 10 februari 2022. Tickets gekocht voor de eerste twee data zijn ook geldig voor deze datum.

Kiefer Shackelford is een jazzpianist en elektronische muziekproducer uit Los Angeles. Na zijn studie aan het conservatorium bracht hij in 2017 in eigen beheer debuutalbum ''Kickinit Alone’’ uit. In zijn producties slaat hij een brug tussen genres als hiphop, jazz, soul, funk en house, maar hoor je tevens zijn klassiek getrainde oor en invloeden van legendarische jazzmuzikanten als Herbie Hancock and Bill Evans terug. De release van zijn debuutalbum gooide hoge ogen bij fans, critici en collega-muzikanten wereldwijd: zo tekende Kiefer een platencontract bij het iconische hiphoplabel Stones Throw en stonden de afgelopen jaren artiesten als Anderson .Paak, Kaytranada, Moses Sumney en SiR in de rij om met hem samen te mogen werken. In 2018 bracht hij zijn tweede album ''Happysad''  uit en een jaar later opvolger ''Superbloom''. Op 11 juni zie je Kiefer in Tolhuistuin. 

Support: MIA GLADSTONE

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kiefer
Kiefer - Live op Appelsap Festival 2017

Kiefer

Live op Appelsap (2017)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma