Kevn Kinney

Kevn Kinney

Kevn Kinney

Friday 8 January 2021

Friday 8 January 2021

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

NL: Dit concert is verplaatst naar 13 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

ENG: This concert had been postponed to April 13th, 2022. Previously bought tickets will remain valid. Ticketbuyers will reveice an email with more information.

-

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’. Daarnaast is Kinney de zanger van de alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’ en heeft hij samenwerkingen met Peter Buck, (R.E.M.), Warren Haynes (Gov't Mule) en The Allman Brothers op zijn naam staan. Singer-songwriter van eigen bodem Tim Knol is in ieder geval alvast fan vanaf het eerste uur. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Kevn Kinney
Op 8 januari 2021 staat singer-songwriter Kevn Kinney in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Kevn Kinney

Step By Step

Op 8 januari 2021 staat singer-songwriter Kevn Kinney in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Kevn Kinney

Live at Paste Studio ATL

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma