Kevin

Kevin Morby + Hand Habits

Kevin Morby + Hand Habits

9 jul 2017

9 jul 2017

Paradiso

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:30

Reeds gekochte kaarten voor het verplaatste concert van 4 juni blijven geldig of kunnen t/m vrijdag 30 juni worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Tickets die zijn aangeschaft voor het concert van Imarhan op 4 juni zijn tevens geldig. Oorspronkelijk zou Imarhan het voorprogramma voor Kevin Morby verzorgen.

De subtiele invloed van Lou Reed, Bob Dylan en Neil Young schemert door in de muziek van Kevin Morby. In mei gaf Morby met zijn drie koppen tellende begeleidingsband een schitterend optreden in Paradiso Noord, een maand nadat zijn derde langspeler ‘Singing Saw’ uitkwam. Dit was de opvolger van de parels 'Harlem River' en 'Still Life'. Daarnaast maakte Morby ook al muziek met de bands The Babies en Woods. Kippenvel gegarandeerd. Op 16 juni verschijnt het nieuwe album 'City Music' dat de reislustige Morby maakte, terwijl hij vele grote steden in Amerika bezocht. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Kevin Morby
  • Hand Habits
Morbs

Aboard My Train

Morby

City Music

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma