Programma
Jessica Pratt Joanna Sternberg

Jessica Pratt + Support :Joanna Sternberg

Jessica Pratt + Support :Joanna Sternberg

dinsdag 4 juni

In Zonnehuis

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 21:00

Uitverkocht

Ticket € 25,50

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Jessica Pratt
Jessica Pratt is een Amerikaanse singer-songwriter die de folk- en indiewerelden verrijkt met een kenmerkende stem en tijdloze muziek. In 2012 brengt Pratt debuutalbum 'Jessica Pratt' uit, waarop ze melancholie omarmt en transformeert in poëtische melodieën. Haar muziek is zowel subtiel als gelaagd, dankzij de inzet van haar akoestische gitaar en zang. Haar intieme optredens worden vaak gekenmerkt door haar kwetsbare aanwezigheid. Met albums 'On Your Own Love Again' en 'Quiet Signs' bewijst Pratt haar artistieke veelzijdigheid en vermogen om tijdloze muziek te creëren.

Special guest: Joanna Sternberg
De uit New York afkomstige Joanna Sternberg is een singer-songwriter, muzikant en beeldend kunstenaar. Op vijfjarige leeftijd leert hen piano spelen en vervolgens gitaar, bas en contrabas. Het laatste instrument is ook het het instrument dat hen studeerde op het Mannes College of Music en The New School for Jazz & Contemporary Music. Sternberg is vanaf jonge leeftijd freelance muzikant en beeldend kunstenaar, maar begon pas met liedjes schrijven en zingen toen hen 23 was. Ondertussen heeft Sternberg twee folkalbums uitgebracht die allebei goed ontvangen zijn. Ook leerde hen nog viool, drums, banjo en mandoline spelen.

Line-up

Zonnehuis

  • Jessica Pratt
  • Joanna Sternberg

Topnummers van Jessica Pratt

Topnummers van Joanna Sternberg

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma