Programma
Kempi web

Kempi + ANBU + Jermaine Niffer

Kempi + ANBU + Jermaine Niffer

vrijdag 22 december 2017

vrijdag 22 december 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Kind van TopNotch, Du Zoon van Kees, begonnen vanachter de tralies en bijna zijn gehele carierre gevolgd door conflicten met de Nederlandse wet. Een legende in het Nederlandse hiphop veld en voor bijna alle hiphop namen die momenteel de charts regeren de held en misschien wel inspirator van hun start als rapper. Het kwam zelden voor om Kempi live te zien, maar sinds 2016 is daar rustig aan verandering in gekomen. 

Na zijn laatste detentie heeft Kempi het roer positief omgegooid, is er een kluis vol muziek opgenomen, is hij te horen op diverse nieuwe clubhits en treedt hij weer zeer regelmatig op in de discotheken door het land. Wat nog miste, was een clubtour een tour langs de Nederlandse poppodia waar Kempi een zo compleet mogelijk eigen show kan neerzetten met muziek van het begin tot nu, van zijn straat bangers als "rap ’n borie" tot singer songwriter songs als “vienna" of nieuwe turn up tracks als “cocaina". 

Kempi is nu echt terug, new & improved, super fit, hongeriger dan ooit en samen met de support van Anbu & special guest Jermain Niffer klaar voor DU TOUR! 

Na dit optreden kunnen de bezoekers blijven voor de clubnacht Pop Ya Collar. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kempi

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma