Programma
Kate Nash website

Kate Nash

Kate Nash

dinsdag 9 juni 2020

dinsdag 9 juni 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Kate Nash op 9 juni is uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 15 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The June 9th concert of Kate Nash is postponed to Saturday, May 15th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=======

In 2007 bestormde de toen twintigjarige Kate Nash de Nederlandse hitlijsten met de single ‘Foundations’. Het bijbehorende album ‘Made of Bricks’ scoorde dankzij de geniale, gekke popliedjes met brutale teksten goed in heel Europa en Amerika. Op haar opvolgers ‘My Best Friend is You’ en ‘Girl Talk’ brak de zangeres uit Londen met haar eerdere werk; zowel haar zang als haar muziek kregen een hoekiger en scherper geluid, met duidelijke invloeden van neo-soul en indierock. In 2018 greep ze met het uitbrengen van haar meest recente plaat terug op de popsound van haar doorbreektijd, maar dan met opvallend meer synths. Zo blijkt dat Kate Nash zo’n artiest is die zichzelf opnieuw uit kan blijven vinden, zonder haar roots uit het oog te verliezen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kate Nash
Hqdefault 200309 172007

Kate Nash

Foundations

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200309 172007 1

Kate Nash

Life In Pink

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma