Kate Nash website

Kate Nash + Get Cape. Wear Cape. Fly + Judy Blank

Kate Nash + Get Cape. Wear Cape. Fly + Judy Blank

12 mei 2022

12 mei 2022

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit is het verplaatste programma van 9 juni 2020 en 15 mei 2021. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of June 9th, 2020 and May 15th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this date.

In 2007 bestormde de toen twintigjarige Kate Nash de Nederlandse hitlijsten met de single ‘Foundations’. Het bijbehorende album ‘Made of Bricks’ scoorde dankzij de geniale, gekke popliedjes met brutale teksten goed in heel Europa en Amerika. Op haar opvolgers ‘My Best Friend is You’ en ‘Girl Talk’ brak de zangeres uit Londen met haar eerdere werk; zowel haar zang als haar muziek kregen een hoekiger en scherper geluid, met duidelijke invloeden van neo-soul en indierock. In 2018 greep ze met het uitbrengen van haar meest recente plaat terug op de popsound van haar doorbreektijd, maar dan met opvallend meer synths. Zo blijkt dat Kate Nash zo’n artiest is die zichzelf opnieuw uit kan blijven vinden, zonder haar roots uit het oog te verliezen.

Support acts: Get Cape. Wear Cape. Fly + Judy Blank

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kate Nash
  • Get Cape. Wear Cape. Fly
  • Judy Blank
Hqdefault 210216 173356

Kate Nash

Foundations

Hqdefault 210216 173357

Kate Nash

Life In Pink

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma