Programma
C8ad8dc6 00046 hulli 1 mb

Kari Faux

Kari Faux

maandag 8 juli 2024

maandag 8 juli 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Kari Faux op 8 juli 2024 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Kari Faux is een Amerikaanse rapper en singer-songwriter uit Little Rock, Arkansas. In 2014 bracht Faux haar debuutmixtape ‘Laugh Now, Die Later’ uit. Deze werd goed ontvangen door critici en kreeg een plek op Pitchfork's ‘Most Overlooked Mixtapes of 2014’. De EP zou vooral de aandacht trekken van rapper Childish Gambino, ook bekend als Donald Glover. Hij remixte Faux's ‘No Small Talk’ en zette het op zijn eigen mixtape ‘STN MTN’.

Momenteel woont Kari Faux in Houston, Texas; ze is verhuisd uit Little Rock om haar carrière verder te ontwikkelen en meer muziek te produceren. In 2023 keerde Kari volledig terug met haar derde album ‘REAL B*TCHES DON'T DIE!’, een ode aan haar zuidelijke roots.

De LP verweeft Kari's heldere productie met haar relaxte en bazige flow. Met haar Dirty South roots, in combinatie met invloeden van Outkast en UGK, laat ze haar kracht gelden. In het hart van haar nieuwste werk houdt de rapper en singer-songwriter de sfeer authentiek met haar ongegeneerd dominante energie.

Line-up

Bovenzaal

  • Kari Faux
Kari Faux

Kari Faux

Me First

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Kari Faux op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma