Programma
Kacey Musgraves 2024

Kacey Musgraves + Madi Diaz

Kacey Musgraves + Madi Diaz

donderdag 2 mei

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 41,50

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Kacey Musgraves, zevenvoudig winnares van de Grammy Awards, kondigt haar langverwachte terugkeer naar het podium aan met haar 'Deeper Well World Tour' in 2024. Het is de meest uitgebreide tournee van de Amerikaanse countryster tot nu toe, in aanloop naar haar vijfde studioalbum 'Deeper Well', welke op 15 maart wordt uitgebracht. Hierop navigeert de singer-songwriter uit Texas haar weg door een relatiebreuk. Dit doet ze op intrigerende wijze, zonder zwaarmoedig te worden, door de schoonheid van het los kunnen laten te belichten.

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het optreden van Kacey Musgraves op vrijdag 3 mei in Ancienne Belgique, Brussel.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kacey Musgraves

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma