Programma
Justin Nozuka

Justin Nozuka

Justin Nozuka

donderdag 13 juli 2023

donderdag 13 juli 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Voor dit concert zijn ook VIP-tickets te koop. Dit gaat niet via Paradiso. Je kunt VIP-tickets kopen via deze link. LET OP: Alle VIP-tickethouders dienen in het bezit te zijn van een ticket dat via Paradiso is gekocht. VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.​

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Canadees-Japanse Justin Nozuka bracht op 16-jarige leeftijd debuut 'Holly' uit in 2007. Nozuka werd bekend met nummers als 'After Tonight', 'Golden Train' en 'Save Him'. Waar de singer-songwriter in zijn vroege jaren meer in de zomerse indiefolk-hoek zit, wordt de invloed van soul en R&B per album groter. Sinds 2007 is er veel veranderd, maar de persoonlijke teksten en het serene stemgeluid Nozuka blijven hoofdrolspelers op zijn podium. In 2018 komt 'Run to Waters' uit, waarop niet alleen soul, maar ook de nachtelijke omzwervingen van zijn insomnia in experimentele partijen te horen zijn. Na een aantal jaar wat minder te hebben uitgebracht kwam onlangs single '444' uit.

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor het concert van Justin Nozuka op 14 juli in TivoliVredenburg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  Justin Nozuka

  Justin Nozuka

  444

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Bitterzoet

  Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

  Paradiso Programme

  Programma