Programma
Julia Zahra

Julia Zahra

Julia Zahra

zaterdag 23 maart 2019

zaterdag 23 maart 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met 'Oops…I did it again' en 'Empire State of Mind' en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland.  Het liedje 'Just An Illusion' dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes. De nu 22-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato. Het debuutalbum ‘Julia van der Toorn’, zoals de zangeres eigenlijk heet, kwam vlak na haar deelname aan TVOH uit en belandde op de eerste plek in de iTunes-hitlijsten. 

Nu is ze terug met haar nieuwe EP 'Something New'. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven en hebben een moderne feel: "Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Julia Zahra
Hqdefault 180905 114020

A Little Bit Of Home (live @ 3FM Serious Request 2017)

Hqdefault 180905 114022

Just an Illusion

Hqdefault 180905 114024

Oops... I Did It Again (Official Audio)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma